Vil du joine crewet i UlsteinLAN?

UlsteinLAN er ute etter nye personer til å hjelpe til med å arrangere vårt dataparty som går to ganger i året. Det er flere stillinger ledig. Se oversikten nederst.

Siden UlsteinLAN drives av en frivillig organisasjon vil vi ikke kunne tilby betaling for det du gjør. Derfor er det viktig at du er motivert til å jobbe uten mye belønning. Også viktig at du er motivert og har mye pågangsmot. Dette er ikke rollen for deg som kommer til LAN for å spille. Du er her for å gjøre arrangementet hyggelig for deltakerne. Som crew vil du derimot motta visse goder, som billig mat og drikke m.m.

Minste aldersgrense for å søke er 16 år. Det er foretrukket at du derimot er 18 år eller eldre.

Alle i crew skal være med på opp/ned-rigging og være tilgjengelig under hele arrangementet. Vanligvis fra fredag uken før det starter til søndag uken etter. Detaljer rundt dette blir gitt i forkant av arrangementet til alle i crewet.

Send info/søknad til følgende adresse: wannabe@ulsteinlan.com

Web-utvikling/design
Våre nettsteder inkluderer ulsteinlan.com og nettverksparty.com. Disse er henholdvis for arrangementet UlsteinLAN og for organisasjonen, Burnout Dataparty.

Det vi er ute etter er en admin som kan både designe og utvikle nettsidene våre. Dette gjelder også utenfor arrangementene. Primært er jobben å drifte nettsidene og utvikle dem etter behov. Innhold vil bli publisert i samarbeid med skribenter..

Streaming
Vi streamer vårt arrangement både via vår Twitch-kanal og intern i lokalet. Her vil du kunne jobbe med capture-utstyr og kamera. I tillegg til å lage produksjonen som settes opp for hvert LAN av layout.

Her krever det at du er godt kjent med å jobbe med overlay og kilder. Gjerne at du har jobbet mye avansert med programmer som Xsplit og OBS. UlsteinLAN bruker per i dag programvaren Vmix.

Den primære oppgaven under arrangementet blir å produsere turneringer og konkurranser ut til våre deltakere på storskjermene og de som ser på oss via Twitch.tv.

Game
Brenner du for esport og ønsker å holde konkurranser for våre deltakere? Du vil være med å organisere turneringer og konkurranser i mange typer spill. Din viktigste innstilling vil være at du er her for å underholde og engasjere deltakerne.

Din rolle vil være nært knyttet mot streaming for produksjon av turneringer og informasjonsdeling. Du vil måte ha gode kjennskaper innenfor hvordan turneringer settes opp og skal organiseres.

Kiosk
Kiosken vår er en av de viktigste poster under arrangementet. Vi er ute etter personer som ønsker å selge og drifte kiosken vår. Her er det viktig at du er service innstilt og åpen for å bli beordret rundt.

Dine oppgaver vil stort sett være å tilbrede og selge mat og drikke til deltakerne. Det settes opp fast vaktrotasjon under LANet som du forholder deg til.

Vakt
Krever at du er 18 år eller eldre. Du skal passe på at deltakerne på arrangementet er trygge og at ting går rolig for seg. I all hovesak vil du måtte passe på inngangspartiet vårt, og at alle som kommer inn har band.

Vaktene blir fordelt jevnt mellom alle. Det skal være vakter tilgjengelig hele døgnet.

Social tagging: > > >

Det er stengt for kommentarer.